Asiakastilin avaaminen Kuortin Saleen

Tältä sivulta löydät ohjeet asiakastilin / laskutustilin avaamiseen Kuortin ABC:n Saleen, sekä tulostettavan laskutustilihakemuksen.

Huom 1: Laskutustilin hakeminen ja avaaminen ei velvoita sinua käyttämään Kotiovelle-palvelua tai ostamaan mitään.

Huom 2: Laskutustiliostokset eivät kerrytä bonuksiasi.

 

Ohjeet

1 – Tulosta tai hae Kuortin ABC:lta itsellesi laskutustilihakemus-kaavake. Saat avattua tulostettavan version tästä linkistä: Laskutustilihakemus-kaavake

– Täytä Laskutustilihakemus-kaavake. Laita hakemukseen riittävän suuri summa kohtaan ”Luottorajatoivomus”, että se riittää kuukauden ostoksiin.

3 – Jätä täytetty hakemus Kuortin ABC:n henkilökunnalle Salen kassalle. Huom! Ota mukaan henkilöllisyystodistus, jotta sinut voidaan tunnistaa, eikä kukaan muu voi avata tiliä nimissäsi.

4 – ABC:n henkilökunta on sinuun yhteydessä kun hakemuksesi on käsitelty. Sinulle myönnetään laskutustili-kortti, jota vastaan ostoksia voidaan kerätä ja ostaa.

5 – Soita Kotiovelle-palvelun tilausten käsittelyn puhelinnumeroon 044-237 8756, kun saat tiedon, että laskutustilisi on avattu. Voit myös lähettää sähköpostilla tiedon osoitteeseen kotiovelle.tilaukset@gmail.com. Tilausten käsittelijä hakee sinun laskutustili-korttisi ABC:ltä. (Voit myös itse käydä noutamassa kortin ABC:ltä ja viedä sen Mervi Lehtimäelle kunnantalolle)

6 – Nyt laskutustili on Kotiovelle-palvelua varten kunnossa!