Päivittäistavaroiden tilaaminen puhelimitse

Tässä vaiheessa päivittäistavaroita voi tilata vain Kuortin ABC:n Salesta. Kun toimintamalli on valmis, toivomme mukaan muitakin Pertunmaan kauppoja ja yrityksiä.

Huom! Sinun on ensin avattava laskutustili Kuortin ABC:lle, että voit tilata tuotteita puhelimitse Kotiovelle-palvelun kautta. Ohjeet laskutustilihakemuksen tekemiseen löydät tästä linkistä: Ohjeet laskutustilin avaamiseen

 

Ohjeet tuotteiden tilaamiseen puhelimitse

Tilaukset toimitetaan tällä hetkellä aina tiistaisin. Tilaus on jätettävä viimeistään maanantaina klo 16 mennessä.

1 – Varmista, että sinulle on laskutustili Kuortin ABC:lle ja että laskutustilikorttisi on Kotiovelle-palvelun tilausten vastaanottajalla (Mervi Lehtimäki puh: 044 237 8756)

2 – Tee itsellesi lista, mitä tuotteita haluat tilata ABC:n Salesta. Voit selailla ABC:n Salen tuotteita ABC:n Salen sivuilta valikon kohdasta Market. Pääset sivulle tästä linkistä: ABC Kuortti

3 – Soita Kotiovelle-palvelun tilausten vastaanoton numeroon 044 237 8756 ja kerro, mitä tuotteita haluat tilata. (Ensimmäisellä soittokerralla nimesi, osoitteesi ja muut toimitustiedot kysytään ja kirjataan ylös).

4 – Tilausten vastaanottaja kirjaa tilauksesi ylös ja keräilee tuotteet.

5 – Postiyrittäjät (Pasi Salmikunnas tai Ilkka Ropa) tuovat tuotteet kotiisi kylmälaukussa. Kylmälaukku viedään pois ostoksia jätettäessä tai seuraavalla postin käyntikerralla.

6 – Tilaamasi tuotteet lisätään henkilökohtaiselle laskutustilillesi ja laskutetaan sinulta seuraavan kalenterikuukauden aikana yhdellä laskulla. Lasku tulee kotiisi paperisena.

 

Jos sinulla tai läheisilläsi on kysyttävää tilaamisesta, löydätte Kotiovelle palvelun yhteystiedot tästä linkistä: Yhteystiedot