Päivittäistavaroiden tilaaminen Salesta sähköisesti

Tältä sivulta löydät ohjeet siihen, miten voit itse tehdä ostoslistan Kuortin ABC:n Salen nettisivuilta ja tilata tuotteet kotiovellesi lähettämällä ostoslistan sähköpostilla Kotiovelle-palvelun tilausten vastaanottoon.

Huom!  ABC:n Salen omalta nettisivulta (foodie.fi) voi tehdä ostoslistan mutta ei vielä pysty suoraan tilaamaan tuotteita. Sähköisesti tuotteita voi tilata alla olevan ohjeen mukaisesti lähettämällä kuva tai kopio Salen sivuilla tehdystä ostoslistasta Kotiovelle-palvelun tilausten käsittelijälle sähköpostilla.

Opastusvideo ostoslistan tekemisestä ja liittämisestä sähköpostiin

Tästä linkistä pääset katsomaan opastusvideota, jossa kerrotaan miten voit tehdä tabletilla ostoslistan Kuortin Salen nettisivuilla ja lähettää sen sähköpostin liitteenä tilausten käsittelijälle.

Katso video

 

Pikaohjeita tilauksen tekemiseen kokeneemmille sähköisten laitteiden käyttäjille

Aikataulu

Tilaus on jätettävä viimeistään maanantaina klo 16 mennessä. Tilaukset toimitetaan tällä hetkellä aina tiistaisin postin kuljettajien normaalin reitin mukaan.

Ostoslistan tekeminen ABC:n Salen nettisivustolla

 1. Avaa Kuortin ABC:n sivut tästä linkistä: Kuortin ABC
 2. Avaa sivuston valikosta kohta Market niin näet Salen tuotteet www.foodie.fi -palvelussa.
 3. Tyhjennä ostoskori, jos olet jo aiemmin käyttänyt palvelua - 1) avaa ostoslista ostoskärryn kuvakkeesta 2) paina listan yläpuolella keltaisella olevaa "Tyhjennä"-tekstiä.
 4. Etsi sivustolta haluamasi tuote. Vasemmalla sivustalla olevasta valikosta näet tuotekategoriat.
 5. Kosketa haluamasi tuotteen kuvaketta. Nyt voit lisätä tilaukseesi tuotetta + merkistä ja vähentää tuotetta - merkistä.
 6. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet, avaa ostoslistasi ostoskärryn kuvakkeesta sivun oikeasta ylänurkasta.
 7. Ostoslistasi avautuu. Voit vielä tässä näkymässä lisätä tai vähentää tuotteita + ja - merkeistä. Voit myös mennä lisäämään tuotteita painamalla Selaa tuotteita.

Ostoslistan lähettäminen sähköpostin liitteenä Kotiovelle-palvelun tilausten käsittelijälle

 1.  Kun ostoslistallasi on kaikki haluamasi tuotteet, paina ostoslistasi yläpuolella olevaa keltaista Tulosta vaihtoehtoa. (Voit myös tallentaa listan ja käyttää samaa listaa pohjana seuraavalla kerralla, painamalla Tallenna).
 2. Valitse tulostinvaihtoehto, jossa voi paperitulosteen sijaan "tulostaa" tiedoston pdf-muodossa. Voit myös a) tulostaa listan ja ottaa siitä kuvan b) ottaa kuvan suoraan laitteesi ruudulta ja liittää kuvan sähköpostin liitteeksi. Varmista kuitenkin, että kuva on riittävän selkeä ja tuotteet voi tunnistaa.
 3. Valitse haluamasi kansio, johon tilaus tallentuu. Voit myös luoda tilauksille oman kansion niin löydät ne helposti.
 4. Liitä ostoslistasi pdf-tiedostona tai valokuvana uuden sähköpostin liitteeksi.
 5. Lähetä sähköposti, jossa ostoslistasi on liitteenä, osoitteeseen: kotiovelle.tilaukset@gmail.com. Jos lähetät tilauksen ensimmäistä kertaa, muista soittaa ensin tilausten käsittelijälle 044 237 8756 ja kertoa osoitteesi ja muut ostostesi vastaanottoon liittyvät tiedot.